Taal wijzigen

Hier kan u de gehele collectie van het Middelheimmuseum online raadplegen.

Het Middelheimmuseum is uniek in kunststad Antwerpen. In een bijzondere setting biedt het openluchtmuseum een boeiend overzicht van meer dan honderd jaar beeldende kunst in een groene parkomgeving.

Het museum bevat een rijke collectie moderne en actuele kunst: werk van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore, Rik Wouters, Juan Muňoz, Panamarenko, Chris Burden, Dan Graham… geeft een uniek overzicht van meer dan honderd jaar beeldende kunst. Vandaag bezit het Middelheimmuseum 440 beelden, ca 600 tekeningen en prenten en ongeveer 280 medailles.

Vanaf nu staat onze volledige collectie (aankopen, bruiklenen en schenkingen) online. Voor deze registratie en digitalisering werken we met het collectiebeheersysteem Adlib Museum.

Via deze site is het mogelijk om deze databank, in zijn huidige staat, volledig te doorzoeken.

Vragen, opmerkingen, suggesties over onze online collectie? Neem contact met ons op via middelheimmuseum@antwerpen.be of +32 3 288 33 60.

Omwille van auteursrechtelijke bepalingen staan niet alle werken met een foto online.

Wegens de voorbereidingen van de opening van het collectiepaviljoen, kondigt het Middelheimmuseum een bruikleenstop aan tot 15 oktober 2019.

Voor meer informatie over het Middelheimmuseum: www.middelheimmuseum.be